Behoeftes in kaart brengen. Enquetes van LBVSO

Neem deel aan onze enquête en laat jouw stem horen! Jouw mening is belangrijk voor ons en helpt ons om beter te begrijpen wat er speelt. Samen kunnen we positieve veranderingen realiseren. Doe je ook met ons mee? Vul dan de enquête in en klik op de link.

Examenklacht Staatsexamen 2024

Hier kan je een klacht over het Staatsexamen melden. Vul onderstaande formulier in!

Enquête invullen

Klachten Staatsexamens 2024

Heb je tijdens het staatsexamen iets vervelends meegemaakt, heb heb je een klacht of ben je ergens ontevreden over? 

Als je tegen een probleem aanloopt voor, tijdens of na je examen, dan maak je dit als eerste kenbaar bij de examencoördinator van je eigen school. De examencoördinator kan dit direct voor je oplossen of hij gaat naar de examen-locatievoorzitter en legt het probleem voor. De examen-locatievoorzitter weet ook in welke gevallen er contact opgenomen moet worden met DUO en/of het CvtE. Dat kan per onderwerp verschillen.

Kom je er niet uit met jouw school? Geen zorgen, wij staan voor je klaar en willen graag een rol spelen als belangenbehartiger.

Hiernaast vind je een meldformulier (Enquête invullen)waar je klachten kunt indienen die zich hebben voorgedaan voor, tijdens of na jouw staatsexamen(s). Wij melden deze calamiteiten bij DUO (als het gaat over organisatorische zaken, voorzieningen, roosters, enz) of bij het CvtE (als het gaat over de inhoud van het examen)

Jouw feedback is waardevol voor ons en helpt ons om de staatsexamens voor iedereen eerlijk en soepel te laten verlopen. 

 

 

Vragen of interesse? Neem contact met ons op

Alle LBVSO-activiteiten worden georganiseerd voor en door leerlingen uit het voortgezet speciaal onderwijs. Ook jij kan meedoen!

Contact opnemen